Тісто виходить дуже смачним і універсальним, як для солодкої так і соленої випічки.
Мої конвертики фаршировані грибами з сиром,які обгорнуті в тоненьку філейку та тісто.
Тісто виходить дуже смачним і універсальним, як для солодкої так і соленої випічки.
Мої конвертики фаршировані грибами з сиром,які обгорнуті в тоненьку філейку та тісто.
Тісто: 200 г маргарину 3 ст. борошна 3 ч.л. сухих дріжджів 1 яйце 1 ст.л. цукру вода В чашу блендера всипати борошно та порізати холодний маргарин. |
Перетерти муку з маргарином. Якщо ваші дріжджі не потрібно розводити водою,то додайте їх до борошна і маргарину відразу. |
В гранчастій склянці(250 мл) збити виделкою одне яйце з цукром. Якщо дріжджі потрібно розводити водою, розведіть їх в 100 мл води,додайте до яйця і долийте води до повного стакана. Якщо дріжджі додали до борошна,тоді просто долити воду до повної склянки. Вилити суміш в блендер до борошна з маргарином,та замісити тісто. |
Тісто може бути трохи липким,але це не важливо! Складіть тісто в торбинку та відправте в морозилку на 40 хвилин. Я ділю на дві частини, зав'язую пакет та приминаю качалкою, так тісто легше потім розкачувати і в морозилці воно 30 хвилин. |
Приготуємо начинку: Гриби обсмажити з цибулею,остудити.Додати сир( в мене пастоподібний"Янтарь" чи "Дружба") -перемішати. Філейку порізати тоненько на 0,3 см (її потрібно підморозити,тоді легше нарізати) Відбити,посолити та поперчити. |
Тісто розкатати,підсипаючи борошно. Порізати на квадрати. Зверху викласти свинину та гриби. |
Спочатку загорнути конвертиком м'ясо. |
Потім загорнути в тісто. Змастити конвертики з лінивого дріжджового листкового тіста яйцем. |
Випікати при температурі 180-200 град. 25-30 хвилин. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиИнтересный рецепт. Стоит попробовать.
Пробуйте на здоровье!
чего танцуем?
рецепт понравился, а мясо перестала есть, остается танцевать
Вкуснятина!
Спасибо!
Рецептик просто обалденный!
Спасибо, Леночка!