Для тих, хто любить таке поєднання...
Для тих, хто любить таке поєднання...
Свинина(фартух) 600-700г Гірчиця - 2 ст.л. Червоне вино(сік вишні)- 2ст.л. сіль з травами. Змішати гірчицю з вином та травами. |
Обмастити свинину з обох боків. |
Згорнути м'ясо рулетом і залишити маринуватися мінімум 2 години,обгорнувши плівкою, в холодильнику. |
Приготувати начинку: Курага 4-5 шт. Грецький горіх 4-5 шт. Родзинки 1-2 ст.л. Чорнослив 5-7шт. Вишня(суха) або свіжа,розморожена (без соку) 3-5 ст.л. Масло вершкове(розм'якшене)- 75-100 г Все перетерти в блендері, крім масла. |
Додати до фруктової суміші масло. |
Все добре вимішати та додати 2-3 ст.л. темного соєвого соусу. |
Розгорнути промариновану свинину та намастити начинкою. |
Скрутити знову в рулет та перемотати нитками. Загорнути м'ясний рулет з сухофруктами в фольгу. |
Запікати рулет зі свинини з сухофруктами в аерогрилі(духовці) 40-60 хвилин при темп. 200 град. Готовий гарячий рулет змастити розчавленим часником,за бажанням, та дати повністю вистигнути. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВот таке поедання мне неведомы, но я бы отведала. Еду в гости?? +5!
с кедровыми орешками
Маш,рулет получился сочным и необычно вкусным, ела даже кошка и начинку в том числе,она ест все где орехи
С кедровыми шишками, выколупывать Анна будет
Надо бы их познакомить:
Маш,представляешь,только что узнала что моя Моника любит курагу уже четыре штуки у Ани отобрала и съела, и еще просит
Нет ты посмотри, а! Мой бы так питался. Нам подавай филе куриное с перепелиныеми яйцами Кстати купила шею свиную — как ты ее так отбиваешь? не получается у меня! Хочу рулет сделать!
Машуль, с шеи я не делаю рулеты. Нужен фартук или какое-то плоское мясо,которое можно будет разрезать как книжку. У меня хвост от ребер, я его разрезала и не отбивала.
Вот в чем проблема.. А отбиваешь чем? Спецштукой такой с выпуклостями?