Ароматне овочеве рагу

Автор: richinna 12 Декабря 2016
Ароматне овочеве рагу
Ароматне овочеве рагу з коренеплодів запечене у глиняному посуді. Такі овочі можуть виступати в якості гарніру або як самостійна страва. 
А Ви колись готували ріпу?! 

Потрібно на каструлю 1,8 л:

  • Ріпа 2 шт.
  • Селера (корінь) 1/2 шт.
  • Пастернак 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Картопля 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Цибуля-порей 1 шт.
  • Часник 1 головка
  • Приправа для бульйону 1 ст. л.
  • Сіль,перець,хмелі-сунелі за смаком
  • Вершкове масло (олія) 1 ст. л.
  • Курячий або м'ясний бульйон (вода) 500 мл
Всі овочі помити та очистити.
Цибулю нарізати напівкільцями. 
Порей нарізати разом із м'якою зеленою частиною.

Корінь селери нарізати кубиком,картоплю навпіл.
Пастернак і моркву- кружальцями.
Ріпку розрізати на часточки.
Всі овочі скласти в миску,додати очищений часник, приправити спеціями.
Все перемішати підкинувши декілька раз.
В глиняну каструлю влити бульйон або воду. 
Додати суху приправу з овочів.
Викласти в каструлю мікс з овочів та зверху додати вершкове масло.
Накрити каструлю з овочами кришкою та поставити в холодну духовку. 
Включити духовку на 230 град. та готувати ароматне овочеве рагу 1,.5 години.
Подавати ароматне овочеве рагу з коренеплодів запечене в духовці -посипавши свіжою зеленню. 






Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 12 Декабря 2016
# 0

Люблю такі овочеві страви

richinna 12 Декабря 2016
# 0

це смачно і корисно! Дякую,Оксана!

Zmeychka 15 Декабря 2016
# 0

Полезное рагу!  С твоего позволения вставлю свои "5 копеек": глиняную посуду перед запеканием или тушением в духовке рекомендуется на 1-2 часа предварительно заливать холодной водой. В результате блюдо теряет меньше сока.

richinna 16 Декабря 2016
# 0

Я не знала,знала только что в холодную духовку ставить Спасибо за совет!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014