Швидкий, смачний і запашний хліб.
Фокачча з насінням, сиром та зеленню.
Потрібно на 2 фокаччі:
- Дріжджове гарбузове тісто 1 порція
- Оливкова олія 2-3 ст. л.
- Суміш насіння (соняшник,гарбуз,льон) 2-3 ст. л.
- Сир 100 г
- Зелень черемші (цибулі-порей) 2 ст. л.
- Крупа манна або кукурудзяна для підсипки
Гарбузове дріжджове тісто розділити на дві частини, сформувати плоску паляницю та викласти на деко посипане манкою.
Змастити паляницю оливковою олією та пальцями зробити ямочки
Посипати зверху сумішшю насіння.
Вдавити в тісто порізаний сир і зелень черемші або цибулі порей.
Покласти фокаччу в теплу духовку на 10-15 хвилин, фокачча має збільшитися в два рази.
Включити духовку на 200 град. та випікати гарбузову фокаччу на нижньому нагріві 15 хвилин, і 15 хвилин на верхньому і нижньому нагріві.
Готову гарячу фокаччу витягнути з духовки та швидко змастити зверху оливковою чи кукурудзяною оліїю пензликом, і посипати сіллю за бажанням. Дати остигнути.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямифокача чудова, обожнюю гарбузове тісто
Дякую,Катруся!
так мене тато називає , а ще бабуся Катя колись.....
Ещё одна аппетитная фокачча!