Потрібно на форму 17-18 см в діаметрі:
- Борошно пшеничне 0,5 скл.
- Манна крупа 0,5 скл.
- Цукор 0,5 скл.
- Розпушувач 1 ч.л.
- Згущене молоко 1 скл.
- Масло вершкове або шоколадне 100 г
- Яблука 800 г
- Вишня у власному соці 1 скл.
- Малинове варення 3 ст. л.
- Ванільний цукор 2 ч.л.
- Кориця або суміш для випічки 1 ч.л.
Форму змастити вершковим маслом.
Яблука почистити та порізати на скибочки.
Додати вишні без соку, я ще додала малину перетерту з цукром.
Всі остальні сухі інгредієнти змішати.
Висипати 1/3 частину в форму для пирога.
Натерти на сухе тісто 1/3 масла.
Викласти 1/2 частину яблук з вишнями та малиною.
Засипати ще 1/3 сухого тіста.
Знову натерти 1/3 шоколадного чи вершкового масла., залишки яблука з вишнями,згущене молоко,сухе тісто,масло,
згущене молоко.
Насипний пиріг з яблуками та вишнями випікати біля 1 години і залишити в формі до повного остигання.
Дуже простий,смачний і запашний насипний пиріг!
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиРецепт-лентяйка! В самый раз для меня!
Спасибо, Иннусик!
Кто бы говорил! но полениться иногда хочется