Пиріг з ревенем та маком

Автор: Oksana_sadova 1 Октября 2016
Пиріг з ревенем та маком
Пиріг з ревенем та маком - це цікаве та смачне поєднання маку, ревеню та шоколаду.

Ингредиенты

  • ревінь 250 г
  • масло вершкове 100 г.
  • мак 100 г
  • борошно 130 г
  • цукор
  • сметана 100 г
  • яйця 2 шт
  • розпушувач тіста 0.75 ч.л.
  • вода 2 ст. л.
  • щіпотка солі
  • цукор ванільний 1/2 ч.л.
  • цукрова пудра або шоколад
Готувати пиріг почнемо з етапу приготування ревеню для начинки. Добре вимити, зняти шкірку. Тепер необхідно нарізати ревінь, скласти його в посудину, посипати столовою ложкою цукру і влити воду.На маленькому вогні злегка уварити ревінь. Спочатку він пустить сік, а потім стане м'яким і вся рідина випарується. Цей процес займе не більше 5 хвилин, не варто довго тримати ревінь на вогні, він може перетворитися на кашу. Якщо ревінь став таким як треба, м'яким, а рідини багато, то потрібно викласти його на сито.
Разом з цукром і ванільним цукром на невеликій швидкості міксера розтерти мяке масло в пишну масу. Додати яйця(вага одного яйця з шкаралупою 55-60 г). Знову збити міксером до однорідного стану. Далі слід додати сметану і знову ж злегка збити.
Мак для цього пирога просто промити гарячою водою і, використовуючи дрібне ситечко, дати воді стекти.
Додати мак в тісто, перемішати. Борошно, яке попередньо слід просіяти з розпушувачем і сіллю, додати слідом за маком.Борошна може знадобитися на 10-20 г більше, тісто має бути як на оладки.
Додати охолоджений м'який ревінь і акуратно перемішати, щоб всі шматочки рівномірно розподілилися в тісті.
Форму для випічки (у мене роз'ємна, d 20 см)  вистелити пергаментним папером  або тонким шаром змастити вершковим маслом і вилити макове тісто.Випікати 35-40 хвилин при 180 ° C.
Пирогу дати охолонути і прикрасити або цукровою пудрою або розтопленим шоколадом.

Смачного!


35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 1 Октября 2016
# +1

Oksana_sadova 1 Октября 2016
# 0

lakshmi 2 Октября 2016
# 0

Очень вкусно!

Oksana_sadova 2 Октября 2016
# 0

Дякую

Zmeychka 2 Октября 2016
# 0

Хорошее сочетание!

Oksana_sadova 2 Октября 2016
# 0

Дякую!

Джон 6 Января 2024
# 0

Этот рецепт — настоящее волшебство! Просто великолепный союз ингредиентов, который обещает наслаждение каждым кусочком. Аромат, вкус, текстура — всё просто идеально сбалансировано. Ты явно знаешь, как создавать великолепные блюда!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014