Білки збити на густу піну міксером, потрохи досипати цукор, а потім жовтки. Все це перемішати зі сметаною, яку попередньо, в окремій посудині змішати з амоняком. Опісля додати муку, притім увесь час мішати, щоб не утворилось грудок. Муки можна додати більше ніж 1 ст.л., тісто за консистенцією має бути як сметана. Розділити тісто на 2 частини і в одну додати просіяне какао. Пекти коржі приблизно 4 хв. при температурі 180градусів, а потім при 160-150 градусах приблизно 18 -20хв. Для крему збити масло і варену згущонку, додати подріблений крекер. За бажанням можна додати ще підсмажений арахіс.
Комментарии
следить за комментариямиА скільки сметани? а що таке амоняк?
1стакан сметани. Амоняк — це білий порошок, який слугує розпушувачем тіста. Можливо в мене не привильно пише, правильніше амоній.
в рецепті написано 1 ст.л муки, а читаю більше 1 стакана
Вибачайте. Правильно буде ... .......більше 1 ст.л.
Спасибо !