Пляцок "Оленка"

Автор: 25092010 18 Апреля 2015
Пляцок \
Легкий в приготуванні і смачний пляцок.

Для тіста

  • яйця 4 шт.
  • цукор 1 стакан(-a, -ов)
  • амоняк 1 ч.л.
  • мука 1 ст. л.
  • какао 2 ст. л.
  • сметана 1 стакан(-a, -ов)

Для крему

  • крекер 1 пачк(-а, -и)
  • згущене молоко(варене) 0,5 л.
  • масло 250 г.
Білки збити на густу піну міксером, потрохи досипати цукор, а потім жовтки. Все це перемішати зі сметаною, яку попередньо, в окремій посудині змішати з амоняком. Опісля додати муку, притім увесь час мішати, щоб не утворилось грудок. Муки можна додати  більше ніж 1 ст.л., тісто за консистенцією має бути як сметана. Розділити тісто на 2 частини і в одну додати просіяне какао. Пекти коржі приблизно 4 хв. при температурі 180градусів, а потім при 160-150 градусах приблизно 18 -20хв. Для крему збити масло і варену згущонку, додати подріблений крекер. За бажанням можна додати ще підсмажений арахіс.
42

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
tanja210183 20 Апреля 2015
# 0

А скільки сметани? а що таке амоняк?

25092010 20 Апреля 2015
# 0

1стакан сметани. Амоняк — це білий порошок, який слугує розпушувачем тіста. Можливо в мене не привильно пише, правильніше амоній.

tanja210183 20 Апреля 2015
# 0

в рецепті написано 1 ст.л муки, а читаю більше 1 стакана

25092010 20 Апреля 2015
# 0

Вибачайте. Правильно буде ... .......більше 1 ст.л.

marinaklear 16 Мая 2015
# 0

Спасибо !

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014