Яблучний пиріг

Автор: Oksana_sadova 7 Сентября 2016
Яблучний пиріг
Пиріг виходить дуже соковитий із хрумкою скоринкою.

Тісто:

  • масло 250 г
  • цукор 5 ст. л.
  • сіль 1/2 ч.л.
  • сметана 1 ст. л.
  • сода харчова 1/2 ч.л.
  • борошно 400 г.
  • Начинка:
  • яблука 5-6 шт
  • цукор 1/2 склянки
  • цукор ванільний 1 пакетик
  • сметана 250 мл
  • яйця 2 шт
Мяке масло  збити з цукром, сметаною і борошном, додати погашену соду, замісити тісто. 1\3 частину тіста покласти у морозильну камеру.Більшу частину викласти у форму і розрівняти рукою, зробити невеличкі бортики.
Яблука почистити, натерти на грубій терці, відцідити сік, додати цукор, ванільний цукор.Викласти яблучну масу на тісто.
Зверху залити кремом(збити сметану з яйцями).
На крем потерти тісто з морозилки.
Пекти пиріг при 180С приблизно 40 хвилин.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 7 Сентября 2016
# 0

А в нас в цьому році яблука не вродили

Oksana_sadova 8 Сентября 2016
# 0

В нас хороший урожай яблук, так я великий любитель випічки з яблуками,мене це дуже радує

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014