- Чорний мелений перець
- Кілограм цибулі
- Лавровий лист
- 2 кілограма свинини (бажано шиї)
- сіль ТМ «Salute Di Mare»
- Чорний мелений перець
- Кілограм цибулі
- Лавровий лист
- 2 кілограма свинини (бажано шиї)
- сіль ТМ «Salute Di Mare»
Єдина умова - м'ясо повинно бути свіжим. Обов'язково! М'ясо необхідно розрізати на шматки, скласти в каструлю. Пропущений через м'ясорубку цибулю додається до м'яса. Слідом сіль, перець, лавровий лист. Обов'язково перемішати.
Потім готуємо багаття і смажимо м'ясо. Шашлик виходить швидким і вельми смачним. Можна додати за бажанням зелень і овочів.
Комментарии
следить за комментариями