Паприкаш з курячого філе

Автор: Oksana_sadova 19 Октября 2016
Паприкаш  з курячого  філе
Паприкаш з курячого філе дуже смачне, ніжне блюдо для нового конкурсу

Ингредиенты

  • куряче філе 2 шт.
  • помідори 6 шт.
  • томатний сік 1 склянка
  • перець болгарський 5 шт.
  • сметана 250 мл.
  • борошно 1.5 ст. л.
  • перець червоний гострий мелений 1 ч.л.
  • паприка мелена солодка 3 ст. л.
  • часник 1 велика головка
  • цибуля ріпчаста 3 шт.
  • олія
  • сіль
Цибулю нарізати кубиками.
В сковорідці розігріти олію і підсмажити цибулю до золотистого кольору.
Філе нарізати більшими шматочками.
Філе додати до цибулі, додати паприку та мелений червоний перець. Смажити до золотистої корочки.
Перець нарізати великими шматочками.
Додати до мяса і все разом обсмажити.
Помідори натерти на терці.
Приготувати склянку томатного соку та
додати разом з тертими помідорами до мяса, а також додати подрібнений часник.
Перемішати. Посолити і накрити кришкою. Тушити біля 30 хвилин на маленькому вогні.
Сметану перемішати з борошном та 
додати в каструлю.
Перемішати. Накрити кришкою і тушити ще 10 хвилин.
Смачного!
Цю страву готувала на конкурс http://www.chef.com.ua/recepty/polezno/vkusnyj-konkurs-teploe-nastroenie-podarki-ot-tm-zhmenka-9482.html#comment64379
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 19 Октября 2016
# +1

смак Закарпаття!

Oksana_sadova 19 Октября 2016
# 0

Violet 26 Ноября 2016
# +1

Я точно так же делаю. Сын обожает. Фото сохранилось

Oksana_sadova 27 Ноября 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014