Потрібно:
- Лечо 0,5 л
- Яйця курячі 4 шт.
- Сметана 100 г
- М'ясо (шовдарь) 100 г
- Олія,вершкове масло по 1 ст.л.
- Зелень за смаком
Сковороду змастити вершковим маслом з олією,викласти в сковороду лечо.
Додати нарізане м'ясо,сосиски чи ковбаски.
Перемішати та тушкувати на повільному вогні 3-5 хвилини,щоб рідина випарувалася на половину.
Курячі яйця змішати зі сметаною.
Взбити вінчиком до однорідності.
Вилити до лечо з м'ясом яйця зі сметаною
та перемішавши довести яйця до готовності.
Головне не пересмажити яйця,вони мають бути як в омлеті соковитими та вологими.
Посипати лечо з яйцями та м'ясом зеленню та одразу подавати.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСмачно! Смачно! Смачно!
і швидкоДякую,Ксюша!
Ага, я і на обід таку смакоту полюбляю
І я теж! Мені ще у дитинстві таке робили, правда, чомусь з макаронками. Вибачте, а шо це таке "шовдарь"? Чіє це м'ясо?
це на Закарпатті так називається свиняча ляшка приготовлена за їхніми секретами я робила лечо саме з нею
Смакота
Дякую!
Очень вкусно! В зимне-весенний период и я так делаю, используя некоторые заготовки, в том числе и своё лечо
яйца я очень редко жарю... но в таком сочетании мне очень понравилось! Невестка наша на Закарпатье готовила, взяла на вооружение,как и лечо.
Я жарю тоже редко, мы сейчас всей семьёй стараемся меньше жареного есть. Картошку жареную я уже больше года не ела и не готовила, никаких жареных пирожков, лепёшек и т.д. Или тушу или запекаю в духовке.