
Дуже смачні зрази-пиріжки з начинкою.
А також хочу звернути Вашу увагу на соус,він тут просто зобов'язаний бути присутнім!
... дуже добрісичкий))))))
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Дуже смачні зрази-пиріжки з начинкою.
А також хочу звернути Вашу увагу на соус,він тут просто зобов'язаний бути присутнім!
... дуже добрісичкий))))))
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
![]() |
Тісто:
Охолоджені овочі перетерти в блендері або через сито. |
![]() |
Додати яйце та спеції. Все перемішати до однорідної маси. Якщо Ви переймаєтесь тим, що тісто розповзеться, можете додати до овочевої маси 2-3 ст.л. борошна. |
![]() |
Начинка: Гриби(маслюки морожені) 150г Цибуля-1шт М'ясний фарш-100г олія -2ст.л. |
![]() |
Гриби з цибулею подрібнити. Смажити на олії 5 хвилин, додати фарш і смажити ще 3 хвилини під кришкою. |
![]() |
Я не додаю борошно до тіста, але використовую його при формуванні зразів. Беру частину тіста, обкатую його в борошні, ділю на частини. Можна брати порційно. |
![]() |
Беру частину тіста, обкатую його в борошні, ділю на частини. Можна брати порційно. |
![]() ![]() |
формую зрази чи пиріжки з начинкою ))) |
![]() |
Придаю їм форму, трохи притискаю і збиваю докупи за допомогою широкого леза ножа. |
![]() |
Смажу пиріжки в олії(1 ст.л.) на повільному вогні і сковорідці для млинців. Соус: |
![]() |
Ось такі золотисті зрази з начинкою в мене вийшли. |
![]() |
Дуже смачні і ситні пиріжки! А соус мммммммммммм... |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиИнночка — вкуснятина!!!!!!!!!
У Инны настолько отличается кухня от той, которой пользуюсь, употребляю, что я уже устал придумывать вкус ее шедевров))) надеюсь, скоро попробую, чтоб более объективно оценивать ее творения... Очень аппетитно +5... Умничка!
да, Инна такая выдумщица, тоже хочу попробовать готовить по ее рецептам
стыдно признаться,но нет, но обещаю
не Инусь, я вру, готогвила Мясо "вишнёво-лавандовое" с кисло-сладким соусом, только без лаванды
Не перестаю удивляться твоей фантазии! ))) Если вдруг наступит творческо-кулинарный кризис, буду знать к кому обращаться за идеей!)))
обращайся,помогу чем смогу.... хотя сомневаюсь,что он у тебя настанет
всякое может быть
Они все равно напоминают борошно
Стараюсь все-таки миновать.. 
http://www.chef.com.ua/recepty/konkurs_shchedraya_osen/zrazy-risovo-kartofelnye-s-nachinkoj-i-appetitnym-sousom-4945.html
Вот! Я их в КК и взяла. Только без ржаной муки.