Салат з фізалісом, маринованою індичкою в місосоусі, карамелізованим кумкватом і помідорами черрі.
На сковороді розтопити вершкове масло- 1 ст.л, посипати цукром- 1ч.л. і додати тонко нарізаний кумкват- 2 шт.
Коли кумкват карамелізується, викласти на тарілку.
В туж саму сковороду із залишками масла викласти помідорки черрі і смажити огортаючи карамеллю 2 хвилини. Викласти помідори до кумквату.
В сковороду долити оливкову олію, викласти два пласти індичого філе, смажити з обох боків по 1-2 хвилині.
В плоску ємність викласти 1 ст.л. місопасти (ферментовані боби сої) 2 ч.л. цукру та 1 ст.л. рисового оцту, 1-2 ст.л. води. Розмішати до однорідності.
Викласти в місосоус гаряче індиче філе і періодично перевертати в маринаді.
Збити вінчиком: 6 ст.л оливкової олії
2 ст.л. лимонного соку
1/2 ч.л. гірчиці
Сіль, перець.
Нарізати гострими ножицями пурпурну пекінку і листя рукколи, перемішати.
На блюдо викласти гіркою пекінку з рукколою і полити 1/3 частиною заправки.
Ту заправку, що залишилась розділити на 2 частини.
В одну додати листя свіжого базиліку, в іншу брусницю 1 ст.л. перетерту з цукром (також можна додати свіжі ягоди і цукор)
Зібрати салат.
Викласти на листя нарізане смужками індиче філе, овочевий фізаліс порізаний навпіл, помідори черрі, кумкват.
Додати базиліковий і брусничний соуси.
Посипати салат, з індичкою, кумкватом і фізалісом, мікрогріном рукколи.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиДуже цікавий салат і виглядає чудово.
Дякую!