Оригінально смачний салат з цікавим поєднанням інгредієнтів.
Потрібно:
- Куряче філе 350 г
- Печериці свіжі 250 г
- Цибуля ріпчаста (середня) 1 шт.
- Смемана(вершки) 100 мл
- Суміш перців за смаком
- Крохмаль 1-2 ст. л.
- Олія для смаження 2 ст. л.
- Яйця варені 3-4 шт.
- Сир твердий 150 г
- Ківі 2 шт.
- Апельсин 2 шт.
- Майонез домашній: 100 мл
Куряче філе помити,просушити паперовим рушником і порізати кубиком, поперчити.
Посипати просіяним крохмалем та перемішати. Крохмаль підсипати частково, до тих пір поки куряче філе не перестане липнути.
Підсмажити курочку на 1 ст.л. олії на великому вогні помішуючи 3-5 хвилин.
Печериці порізати крупним кубиком.
На сковороді,якій смажилася курочка, в 1 ст.л олії підсмажити порізану кубиком цибулю.
Тушкувати на великому вогні гриби в сметані 10 хвилин.
На велике блюдо викласти гриби в сметані.
Зверху викласти кубики курячого смаженого філе.
Знову змастити майонезом.
Зверху натерти крупно твердий сир.
Апельсин почистити від плівок та розділити апельсинове філе на часточки. Ківі почистити та порізати.
Прикрасити салат ківі та апельсином.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямисмачний салатик , я готувала подібний, тільки без грибів, мені подобається поєднання курочки з фруктами)))
. Мені теж подобається смак ківі у салатах . І курка у крохмалю!
Дуже яскравий і святковий салат. Я теж люблю поєднання курки з фруктами.
Такий яскравий
И правда очень праздничный — станет украшением любого стола!