Морський коктейль в апельсиново-хреновому соусі

Автор: richinna 25 Февраля 2019
Морський коктейль в апельсиново-хреновому соусі
Пікантна і небанальна страва, цікава вариація на тему морепродуктів. 

Потрібно на 1 порцію:

  • Морський мікс 300 г.
  • Апельсин 1 шт.
  • Корінь свіжого тертого хріну 1 ч.л.
  • Сухе біле вино 3 ч.л.
  • Олія оливкова, чилі, часник, тім'ян, сіль, цукор
  • Соєвий соус 2 ст. л.
Дістаньте з морозильної камери варено-морожений морський коктейль залиште, щоб трохи відтанув і зійшла зайва вода,додайте соєвий соус, залиште на 20 хвилин.
Апельсин обдайте окропом, зніміть з 1/3 апельсину помаранчеву цедру. Вичавіть сік з апельсину, додайте 1 ч.л. мілко натертого кореню хрону, влийте 3 ч.л. сухого білого вина, сіль з цукром 3:1, перемішайте, соус готовий.
На сковороді з широким дном на повільному вогні, прогрійте оливкову олію з олією чилі чи перчинкою, додайте три зубчики придавленого часнику і гілочку тім'яну чи розмарину. Коли відчуєте аромат, викиньте все зайве, залиште тільки олію.
На великому полум'ї додайте морський коктейль і підсмажте 1 хвилинку, якщо дуже багато рідини, злийте. Влийте апельсиново- хреновий соус, доведіть до кипіння і вимкніть вогнище.
Подавайте морський коктейль в апельсиново-хреновому соусі одразу. 
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Юлиядобровольская 25 Февраля 2019
# 0

меня название сразу привлекло. Наверное, это очень вкусно

richinna 25 Февраля 2019
# 0

это действительно вкусно и необычно  на здоровье

Ксюша 26 Февраля 2019
# 0

richinna 26 Февраля 2019
# +1

 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014