Пшоняна піца

Автор: gutka 29 Июля 2017
Пшоняна піца
Це смачно і корисно)))

Ингредиенты

  • зварена пшоняна каша 2 скл.
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • дрібка куркуми
  • дрібка солі (до смаку)
  • суміш прованських трав 1 ч.л.
  • томатний соус 2 ст. л.
  • помідор 1 шт.
  • оливки без кісточки 4 шт.
  • сир твердий (що гарно плавиться) 50-60 г.
  • насіння соняшника, гарбуза
  • свіже листя базиліка
Для приготуваня піци потрібно приблизно 2 склянки охолодженої каші, у нас залишилась після сніданку)))
Духовку включити на розігрів.
Кашу гарно перемішати з оливковою олією. Я це зробила за допомогою картоплем'ялки.
Додати куркуму і сушені трави. За бажанням посолити. Перемішати.
Форму для випічки вистелити папером для випічки, викласти кашу, формуючи коло завтовшки 5-7 мм.
Основу густо змаситити томатним соусом ( у мене домашнього приготування) і відправити і розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Тим часом натерти сир, нарізати помідори і оливки.
Через 15 хвилин основу дістати посипати сиром і повернути ще на 1-2 хвилини назад, аби сир розтопився.
Після чого викласти зверху на піцу кружальця помідора, оливки. Посипати насінням гарбуза і соняшника, листям базиліка.
Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 29 Июля 2017
# 0

Картофельную пиццу, где основой служит большой по размеру драник готовила, а вот пшенную не приходилось. Буду пробовать.

gutka 29 Июля 2017
# 0

Рекомендую спробувати)

konfairy 29 Июля 2017
# 0

Смачно і корисно! І фото дуже гарне!

gutka 29 Июля 2017
# 0

дуже дякую)

richinna 29 Июля 2017
# 0

Смакота! мені таке меню в самий раз!Але я мабуть ще яйце додам до пшона

gutka 29 Июля 2017
# 0

не варта, вона гарно тримається)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014