Приготування:
1. Сир добре розтерти с цукром, додати збиті яйця, маргарин, ванільний цукор та соду, погашену оцтом або лимонним соком. Добре все перемішати.
2. Муку просіяти і, помішуючи, невеликими порціями додати в сирну масу. Замісити тісто.
3. Яблука вимити, видалити серцевину, нарізати дрібними кубиками. Ягоди вимити, нарізати половинками.
4. Розкачати тісто, склянкою вирізати кружальця. На кожен пласт тіста викласти трохи нарізаних яблук, полуниці, злегка присипати їх цукровою пудрою та корицею.
5. Склати кружальця тіста з начинкою навпіл, краї ретельно защипати.
6. Викласти сочні на змащене олією деко. Випікати в духовці протягом 35–40 хв при 180 °С. Посипати цукровою пудрою.
Комментарии
следить за комментариями