Є в мене декілька господинь-кулінарних блогерів, яким я дуже довіряю, бо для себе їх перевірила,що в нас співпадають смаки і в них завжди вдалі рецепти, що не берешся готувати завжди вдається з першого разу. Цього разу пропоную рецепт від надзвичайної господині Лесі Кравецької.
Ингредиенты
- огірки 1.5 кг.
- вода 1.3 л.
- цукор 3 ст. л.
- сіль 3 ч.л.
- лавровий лист 4 шт.
- перець чорний горошком 4 шт.
- цибуля ріпчаста 50 г.
- кріп 15 г.
- оцет 150 мл.
Огірки помити та обрізати кінчики.
Цибулю почистити та нарізати півкільцями. На дно чистих банок викласти цибулю, лавровий листок, перець і кріп.
Банки щільно напакувати огірками.
У баняк додати воду, сіль, цукор та довести до кипіння і проварити 2 хвилини. Наприкінці додати оцет.
Киплячим маринадом залити огірки. Стерилізувати 1л банки - 5 хвилин після закипання.
Комментарии
следить за комментариямиОксана, мені також подобаються рецепти Лесі Кравецької, але більше її випічка.
Випічка у Лесі взагалі неймовірна