![Баклажани тушені в сметані](/userfiles/articles/big/1256839746_894.jpg)
Баклажанчики, ах смачненькі баклажанчики)))))))))
Баклажанчики, ах смачненькі баклажанчики)))))))))
![]() |
Нам потрібно: - баклажани - цибуля - морква (кількість цибулі і моркви беріть на свій смак, я люблю щоб було багато) - сметана - сіль - перець - овочева приправа |
![]() |
Баклажани нарізати квадратикками |
![]() |
Кладемо в кастрюлю, заливаємо водою і варимо. |
![]() |
Поки баклажани відварюються робимо наступне: Цибульку чистимо, ріжимо на квадратики і відправляєм катрюльку з олією тушити. Моркву тремо на великій терці і відправляєм до цибулі. Накриваємо кришкою і нехай тушиться. |
![]() |
Коли баклажани зваряться, потрібно зцідити з них воду |
![]() |
і висипаємо в кастрюльку до цибулі і моркви, солимо, перчимо, додаємо приправи, перемішуємо. |
![]() |
Додаємо сметану, накриваємо кришкою і ще трошки тушимо. |
![]() |
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!! |
Комментарии
следить за комментариямиЯ такі теж роблю, дуже смачно![](/img/smiles/eat.gif)