Надто соковита,смачна і ніжна буженина! Без запікання і попереднього маринування!
Рецепт мого ідеального м'яса 2,5 роки тому, часто виручав мене та ніколи не підводив. Але як завжди,хочеться експерементів,нових смаків та кращих результатів. Нагадаю,що м'ясо приготоване такими способами завжди ідеальне і під силу навіть починаючим господиням. У відмінності від попереднього рецепту,ця ідеальна свинина готується дві доби та в два етапи, але дуже просто та безклопітно, і результат того вартий!
Обов'язково приготуйте!!!
Рецепт мого ідеального м'яса 2,5 роки тому, часто виручав мене та ніколи не підводив. Але як завжди,хочеться експерементів,нових смаків та кращих результатів. Нагадаю,що м'ясо приготоване такими способами завжди ідеальне і під силу навіть починаючим господиням. У відмінності від попереднього рецепту,ця ідеальна свинина готується дві доби та в два етапи, але дуже просто та безклопітно, і результат того вартий!
Обов'язково приготуйте!!!
Комментарии
следить за комментариямиКакое нежненькое мясо
Думаю,что всетаки горчица и сметана делает его таким нежным и сочным
Дякую за рецепт! Давненько хочу спробувати)
О,Боже! Какие люди!!! Оля,конечно попробуй,тебе понравится! Рада тебя видеть!
Вкусно, видно, что сочное