Ці оладки можна смакувати гарячими та холодними, можна брати їх із собою на пікнік чи на роботу.
Ингредиенты
- печінка 1 кг.
- цибуля ріпчаста 150 г.
- морква 150 г.
- яйця 2 шт.
- манка 3 ст. л.
- борошно 2-3 ст. л.
- сіль та перець
Почистити моркву та цибулю.Подрібнити у блендері та
Печінку помити та теж подрібнити у блендері. Додати до яєць з овочами.Посолити та поперчити.
Додати манку та борошно. Перемішати.
Смажити на сковорідці у розігрітій олії як звичайні оладки.
Комментарии
следить за комментариямиОксана, в тебе теж печінка сьогодня,як у Каті? Бачу у Вас думки сходяться, то висловлюєте подяку комусь в один день,то печінка в меню піду і собі куплю печінку
Дуже люблю страви з печінки Думки сходяться вже другий день підряд
Аппетитно! Обожаю оладьи из печенки! Для своих домочадев очень часто готовлю практически по такому же рецепту.
Дякую! Теж дуже полюбляю такі оладки
Чудові оладки. Цікаво, я такі готую з картоплею, треба спробувати з морквою.
А я з картоплею ніколи не пробувала, теж для мене щось новеньке та цікаве
Замечательные оладушки!
Дякую!