Смачна та ситна страва з курячих шлунків і рису в томатному соці, приготовлена в мультиварці.
Потрібно:
- Курячі шлунки 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Малиновий оцет 1 ст. л.
- Соєвий соус 2 ст. л.
- Кефір 3-4 ст. л.
- Марокканська суміш спецій 1/3 ч.л.
- Сушений часник 1 ч.л.
- Тім'ян 1 ч.л.
- Рис 1 склянка
- Томатний сік 1 склянка
- Вода 1,5 склянки
- Сіль,перець за смаком
- Олія 2 ст. л.
Курячі шлунки помити та порізати на дві частини.
В каструлю налити воду, викласти шлунки всипати 1 ч.л. соди та дати закипіти,варити 3 хвилини. Добре промити шлунки під проточною водою.
Додати до шлунків
малиновий оцет та порізану цибулю.
Влити соєвий соус до курячих шлунків.
Влити до шлунків кисле молоко або кефір,вимішати та залишити на 10 хвилин.
В каструлю мультиварки влити олію, включити програму "смаження" та викласти замариновані курячі шлунки з цибулею.
Смажити помішуючи 10 хвилин.
Рис змішати з томатним свіжовичавленим соком,додати сіль та перець.
Викласти рис в томатному соці на курячі шлунки в каструлю мультиварки
Через 5 хвилин перемішати рис з курячими пупчиками
та влити воду.
Готувати до закінчення програми або готовності рису.
Подавати курячі шлунки з рисом в томатному соці гарячими, посипавши зеленню петрушки.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями