Камамбер запечений у тісті

Автор: gutka 23 Июля 2015
Камамбер запечений у тісті
У мене сьогодні для Вас смачна випічка. 

Ингредиенты

  • Для тіста:
  • молоко 200 мл.
  • вода 180 мл.
  • борошоно 600 г.
  • сухі дріжджі 2 ч.л.
  • сіль 1 ч.л.
  • цукор 1 ст. л.
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • ковбаса сиров'ялена 80 г.
  • Крім того:
  • яйце
  • камамбер 120-200 г.
  • олія
  • зубчик часнику
  • паприка
  • мак
  • кунжут
Всі інгредієнти повинні бути обов'язково свіжими для того, щоб тісто добре піднялося і випічка вийшла смачною. У миску просіяти борошно, додати сіль, цукор, дріжджі перемішати. Зробити заглиблення в центрі, куди налити тепле молоко з водою і замісити тісто.    При кінці додати олію та порізану дрібно ковбасу(шинку), вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане прилипати до стінок миски та до рук. При цьому воно не повинне бути занадто крутим. Добре замішане тісто має бути легким та «слухняним».
Присипте тісто борошном і накрийте миску чистим рушником. Поставте в тепле без протягів місце для підйому.
Далі тісто потрібно розділити на 1/3 і 2/3 частини.
2/3 тіста розділити ще на 4 рівних шматки.
1/3 тіста також поділити на 4 рівних шматочки.
Спочатку розкачувати кожну більшу частину  розміром з тарілку, робочу поверхню та качалку злегка змастити  оливковою олією. Викладати тісто на форму вистелену папером для випічки. 
Розкачене тісто класти один на інший. 
Потім за допомогою ножа для піци вирізати з центру на 8 частин, не розрізаючи  до самого кінця. Нарізані трикутники вивернути, як на фото.
Далі розкачати три з чотирьох менших шматочки, викладати їх один на інший в середину пирога.
і знову за допомогою ножа для піци вирізати з центру на 8 частин, не розрізаючи  до самого кінця. 
Нарізані трикутники вивернути, як на фото.
В середину розкачати і викласти тісто, що залишилось.
Камамбер викласти в центр, залишити  для підйому.
Змастити тісто збитим яйцем, посипати маком і кунжутом.
Зверху на сир порізати зубчик часнику та притрусити паприкою.
Квітку випікати при 180 ° С протягом 30-40 хвилин.


Відривати шматок тіста і занурювати у розтоплений сир. Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 23 Июля 2015
# +1

Дуже гарно і смачно!

snv71 24 Июля 2015
# +1

Смачненько, тай с камомбером

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014