Сирний пляцок з абрикосами

Автор: Oksana_sadova 10 Августа 2018
Сирний пляцок з абрикосами
Я знов із рецептом від Вікторії Попін. Розмір форми 18 на 30см.

Ингредиенты

  • домашній сир 250 г.
  • масло 75 г.
  • сметана 3 ст. л.
  • яйця 2 шт.
  • борошно 180 г.
  • розпушувач 3 ч.л.
  • цукор 100 г. + 3ст.л.
  • абрикоси 1 кг.
  • цукрова пудра для посипання

Духовку розігріти до 180 ᵒС.Сир, масло, сметану, 100 грамів цукру та яйця збити до однорідності. Розпушувач змішати з борошном і додати до сирної маси. Ще раз все збити до поєднання інгредієнтів. Викласти тісто у роз'ємну форму застелену пергаментом. Розрівняти лопаткою.

Зверху викласти половинки абрикосів та посипати рівномірно рештою цукру.
Поставити  форму з пляцком до розігрітої духовки й пекти 40-50 хвилин. Абрикоси повинні пропектись, пляцок гарно вирости та підрум'янитись.

Дістати пляцок  з духовки і залишити на 15-20 хвилин, щоб трішки вистиг. Щедро посипати пляцок  цукровою пудрою і подавати.

Смачного!

10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 10 Августа 2018
# 0

Випічка з абрикосами- це завжди смачно. Смачний пляцок.

Oksana_sadova 11 Августа 2018
# 0

Дякую,Світлана

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014