Курячі сердечка потрібно промити, додати до них 1 ч.л. харчової соди та 1 л води, поставити на вогонь, дати закипіти та проварити 3 хвилини. Злити воду, добре промити сердечка та замочити в холодній воді до повного остигання курячих сердечок.
Курячу печінку помити,видалити зайве.
Цибулю порізати на крупні часточки.
Змішати печінку,курячі серця та цибулю зі всіма інгредієнтами для маринування.
Сіль не додаємо!!!!! Залишити маринуватися на 30 хвилин мінімум.
Закрити металеву сітку та смажити курячі печінку і сердечка на мангалі.
Під рукою мати пляшку з водою,щоб тушити вогонь, який буде з'являтися після того, коли буде капати жир при топленні свинної сітки.
Перевертати решітку з печінкою і серцями в жировій сітці, щоб не підгоріли, та солити сіллю з обох боків в процесі приготування з самого початку за смаком.
Готовність перевірити ножем, прорізавши печінку. Якщо сік виходить з печінки прозорий, значить печінка готова. Важливо не перетримати печінку,щоб вона була соковитою.
Комментарии
следить за комментариямиСупер
Дякую!
Вот это волшебство ты творишь! Умничка
Я ж це люблю! творить