Печінкові оладки

Автор: Oksana_sadova 2 Октября 2016
Печінкові оладки
Ці оладки можна смакувати гарячими та холодними, можна брати їх із собою на пікнік чи на роботу.

Ингредиенты

  • печінка 1 кг.
  • цибуля ріпчаста 150 г.
  • морква 150 г.
  • яйця 2 шт.
  • манка 3 ст. л.
  • борошно 2-3 ст. л.
  • сіль та перець
Вибити яйця.
Почистити моркву та цибулю.Подрібнити у блендері та 
додати до яєць.
Печінку помити та теж подрібнити у блендері. Додати до яєць з овочами.Посолити та поперчити.
Додати манку та борошно. Перемішати.

Смажити на сковорідці у розігрітій олії як звичайні оладки.
Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 2 Октября 2016
# +1

Оксана, в тебе теж печінка сьогодня,як у Каті? Бачу у Вас думки сходяться, то висловлюєте подяку комусь в один день,то печінка в меню піду і собі куплю печінку

Oksana_sadova 2 Октября 2016
# 0

Дуже люблю страви з печінки Думки сходяться вже другий день підряд

Zmeychka 2 Октября 2016
# +1

Аппетитно! Обожаю оладьи из печенки! Для своих домочадев очень часто готовлю практически по такому же рецепту.

Oksana_sadova 2 Октября 2016
# 0

Дякую! Теж дуже полюбляю такі оладки

gutka 2 Октября 2016
# +1

Чудові оладки. Цікаво, я такі готую з картоплею, треба спробувати з морквою.

Oksana_sadova 2 Октября 2016
# 0

А я з картоплею ніколи не пробувала, теж для мене щось новеньке та цікаве

lakshmi 2 Октября 2016
# 0

Замечательные оладушки!

Oksana_sadova 3 Октября 2016
# 0

Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014