Теплий овочевий салат-гарнір

Автор: richinna 29 Августа 2016
Теплий овочевий салат-гарнір
Смачний салат із запечених овочів, заправлений томатним пюре та оливковою олією зі спеціями. 
Такий теплий салат можна готувати і вдома в духовці, і на природі. 
Дуже добре смакує до м'яса,птиці та риби в якості салату-гарніру.

Потрібно:

  • Кабачки (молоді) 2 шт.
  • Перець болгарський 3 шт.
  • Баклажан 1 шт
  • Помідори 3-4 шт.
  • Оливкова олія 2-3 ст. л.
  • Зелень петрушки,сіль за смаком
  • Перець,часник за бажанням
Овочі помити та викласти на деко застелене фольгою. 
Запікати овочі біля години при 200 град. в духовці, один раз раз перевернувши.
Болгарський перець скласти в пакет і зав'язати,щоб пропотів. Остальні овочі залишити в духовці.
Нарізати кабачок кубиком,поки він ще гарячий.
Баклажан очистити.
Порізати на пластини та видалити насіння. 
Баклажан також нарізати кубиком,як кабачок.
Помідори очистити та подрібнити ножем в пюре. Змішати з сіллю або соєвим соусом,часником,перцем та оливковою олією.
Болгарський перець очистити від насіння і шкірки, Філе перця нарізати смужками.
Всі нарізані овочі скласти в миску, додати подрібнену зелень петрушки, заправити салат томатною заправкою та перемішати.
Подавати теплий салат із запечених овочів можна ще в якості гарніру до птиці, риби чи м'яса. Я подавала із запеченим індичим крилом в ямайській приправі.





Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 29 Августа 2016
# 0


Останнім часом полюбила теплі салати, раніше не зовсім їх розуміла ))

richinna 30 Августа 2016
# +1

я теж полюбила, а скоро зима...що це я маю їсти?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014