Дорада чи дорадо,досі ніхто не знає як правильно, але це не впливає на користь риби. Середземноморська рибка, яка смачно прижилася в мої сім'ї.
Дорада чи дорадо,досі ніхто не знає як правильно, але це не впливає на користь риби. Середземноморська рибка, яка смачно прижилася в мої сім'ї.
Дорада(дораде, дорадо, ората, аурата, денис, спарус, захов, чипура) - 1 шт.-350-400г Рибу почистити,помити та зробити неглибокі надрізи на спинці,щоб дорада не деформувалася при запіканні. |
Імбир 50-70 г Часник -3 зубчика Кріп(петрушка) - 1ст.л.(по бажанню) Цедра лимону- 1ст.л. Тім'ян- 1ч.л. Розмарин- 1ч.л. Соєвий соус-2ст.л. Оливкова олія- 2ст.л. Сік лимону- 1ст.л. Імбир і цедру нарізати соломкою.Часник подрібнити ножем. Петрушку(в мене суха) перетерти руками,в чебреця обірвати листочки. |
Все змішати. Додати соевий соус,олію та лимоний сік. |
Дорадо покласти в пакет або рукав для запікання. Додати суміш до риби,зав'язати пакет та потрусити. |
Викласти пакет з рибою на решітку аерогриля(духовки) та запікати при темп. 180 град.20 хвилин. 10 хвилин з однієї сторони,перевернути пакет з рибою і готувати ще 5 хвилин. Розрізати рукав та запікати під грилем -5 хв. Рукав розрізайте так,щоб не витік маринад. Дуже смачно, якщо макати кусочки доради в цей соус,який утворився. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиНикогда не подумала, что Дораду так готовят. Взяла в КК, спасибо, Иннуш!
На здоровье, дорогая Машулька!
Значит,ты еще всего не знаешь есть у меня еще один замечательный рецепт,скоро выставлю,ТВОИ думаю, оценят!!!
Мои уже ждут! Да простят меня другие шефовцы, но у нас Янушик и Иннушик — в приоритетах
Пусть пока нагуливают аппетит!
Мясо, выпечку, десерты и напитки с имбирем пробовала, а вот рыбу нет... Срочно нужно исправлять положение!