Часниковий суп по-чеськи / Чесночный суп по-чешски

Автор: richinna 16 Августа 2015
Часниковий суп по-чеськи / Чесночный суп по-чешски
Ароматний та смачний,простий в приготуванні часниковий суп, який готується з мінімальної кількості продуктів,які завжди є вдома за 15 хвилин.

На 3-4 порції:

  • Картопля 3-5 шт.
  • Часник 10 зубч.
  • Вершкове масло 1 ч.л.
  • Олія 1 ст. л.
  • Жир свинячий топлений 1 ч.л.
  • Майоран 1 ст. л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Сухарики домашні 2 склянки
  • Вода(бульйон) 1,5 л
Картоплю потрібно порізати на кубики.
Часник подрібнити.
В каструлю з антипригарним покриттям(я роблю в каструлі) або сковороду влити олію,додати смалець та вершкове масло,розтопити та обсмажити картоплю до золотистості на великому вогні 2-3 хвилини помішуючи.
Картопля не має бути готовою, а тільки мати золотисту скоринку зверху.
Додати до картоплі часник.
В залежності від того,якого смаку Ви хочети досягти, так і потрібно додавати часник.
Якщо більше солодковатого то додавайте до картоплі весь часник, а якщо більш вираженого смаку часнику- тоді додавайте часник в кінці варки.
Я додаю на початку половину часнику до картоплі і обсмажую до появи аромату(не засмажити!), а другу половину подрібненого часнику в кінці.
Влити до картоплі гарячу воду та варити до м'якості.
А тим часом можна нарізати хліб (чорний чи білий за смаком)  на кубики та підсушити в духовці.
Також майоран придасть Вашому часниковому супу неабиякий аромат!
Коли картопля звариться до каструлі з супом додати майоран та сіль.
Дати закипіти та вимкнути суп.
Яйце добре збити виделкою.
До  каструлі з часниковим супом по-чеськи, знятої з вогню!!! додати другу половину подрібненого часнику та ввести тонкою струйкою  збите яйце, швидко і добре розмішуючи.,яйце не має зваритися і стати пластівцями.
Накрити кришкою та дати супу настоятися 5 хвилин.
На дно тарілки викласти сухарики та залити гарячим часниковим супом.
Існує безліч рецептів,часникового супу.
Вони можуть відрізнятися за списком інгредієнтів, технологією приготування або консистенцією..
Але одне залишається незмінним - це неповторний смак і аромат, який досягається завдяки головному- часнику.
Кажуть,що часниковий суп допомагає при застуді та похміллі.

Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 16 Августа 2015
# 0

суп из того что было быстро и дешево и вкусно

richinna 17 Августа 2015
# 0

палочка-выручалочка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014