Ніжне поєднання солодкої кукурудзи з сирно-вершковим соусом і базиліком.
Просто, швидко, дуже ніжно і смачно!
Потрібно на 3 порції:
- Паста твердих сортів 300 г
- Часник 3 зубч.
- Кукурудза солодка варена (морожена) 300 г
- Олія кукурудзяна(оливкова) 50 г
- Сирок плавлений 100 г
- Вершки 100 г
- Базилік 1 в'язочка
- Сіль за смаком
Пасту варити у підсоленій воді, недоварюючи до бажанного результату 2 хвилини.
Як правильно варити пасту? тут!Олію нагріти разом з розчавленим часником. Як тільки часник почне віддавати аромат, вилучити його зі сковороди.
Додати до сковороди заморожену солодку кукурудзу та підсмажити 2 хвилини.
Заморожену кукурудзу можна замінити консервованою.
Додати порізаний плавлений сир (хорошої якості) до кукурудзи та влити з каструлі в якій вариться паста 2-3 ст.л. води.
Коли сир розтопиться і стане однорідної консистенції влити вершки і перемішати.
Додати відварену пасту до сковороди і воду, в якій варилась паста для більш ніжної і шовковистої консистенції.
Перемішати пасту з соусом та прогріти 1-2 хвилини на дуже повільному вогні.
Базилік подрібнити ножем або порвати руками.
Додати базилік до сковороди з пастою і кукурудзяно-вершковим соусом, перемішати і одразу вимкнути.
Подавати пасту з кукурудзою у вершково-сирному соусі з базиліком на прогрітих тарілках.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСмакота! Скоро канікули, хочеться чогось незвичайно смачненького! Ну, крім морозива, звичайно.
Дуже ніжний смак, особливо хто любить кукурудзу...ммммм...
А хто ж її не любить?