Домашній плавлений сирок

Автор: Valeryan4eg 23 Ноября 2015
Домашній плавлений сирок
Дуже просто!! Дуже смачно!!

Ингредиенты

  • Сир 1 упаковк(-а, -и)
  • Сода 1/2 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Вода 5 ст. л.
  • Начинка за бажанням
Приготувати плавлений сирок, як виявилось, дуже просто))
Беремо сир (у мене Яготинський, 370 г), додаємо соду і 5 ложок води ( для домашнього сиру вода не потрібна) - далі все гарненько товчемо виделкою до однорідної маси.
Готується сирок на водяній бані.  Поки товчемо сир - вода закипає.
Далі все просто - ставимо сир на воду. 
Буквально за хвилину він почне плавитись. 
Як тільки ви побачите, що сирок піниться - починайте потроху його помішувати. 
Доводимо сирок до рідкого стану.


Крупинки сиру, що лишились розбиваємо блендером.
Додаємо сіль і все, що вам смакуватиме у сирочку)
Заливаємо у "заводську" коробочку. 
І ставимо наніч в холодильник. 

Bon appetit!!))
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 24 Ноября 2015
# 0

А я как раз задалась вопросом, как плавить сыр ! Спасибо за ответ
А с твердыми сырами, та же история?

Valeryan4eg 24 Ноября 2015
# 0

З твердих — фондю))

У мене вже пів року стоїть фондюшниця, ще зовсім новенька

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014