1. Баклажани нарізати вздовж пластинами товщиною приблизно 5 мм. Пластини посолити і залишити на 10–15 хв для зменшення гіркоти. Потім промити і просушити бумажною серветкою.
2. Кабачки і помідори нарізати кружечками. Частину кружечків помідорів залишити для прикрашання. Моцарелу нарізати шматочками.
3. Баклажани і кабачки злегка обсмажити в розігрітій олії по 1 хв з кожної сторони.
4. Скласти навхрест по 2 пластини баклажанів, на середину викласти один на одний по шматочку помідора, моцарели і кабачка. Загорнути краї баклажанів наверх конвертом.
5. Виріб перевернути низом до верху, викласти у жаростійку форму. Запікати 3–5 хв в розігрітій до 180 °С духовці. Баклажани перед запіканням можна посипати тертим сиром.
6. Готові конвертики перекласти на тарілку. Прикрасити страву маслинами на шпажках, кружечками помідорів та зеленню петрушки.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями