Мої улюблені смажені яйця в шкаралупі, я такі вперше колись спробувала у Польші.
Подавайте їх на сніданок ще гарячими.
Яйця зварити на круто. За допомогою гострого ножа розрізати навпіл. Чайною ложкою обережно дістати жовток та білок, щоб не пошкодити шкаралупу.
Для начинки подрібнити вилкою, чи за допомогою тертки жовток, білок, сир фета. Додати подрібнений укроп(можна замінити на зелену цибулю) і ложку сметани. Все ретельно перемішати, акуратно наповнити начинкою шкаралупу з яєць.
Розігріти сковорідку з рафінованою олією.
Мигдалеві пластівці помістити до маленької мисочки і занурювати начинкою яйця у мигдалеві пластівці.
Фаршировані яйця з пластівцями смажити, шкаралупою доверху, на сковорідці (аби мигдаль підрум’янився).
Подавати до столу відразу. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОбожнюю фету. А от яйця , ну у мене з ними особливі відносини. Але тут вищий пилотаж!
алергія?
Просто немає слів! хоча в мене з яйцями такі самі відношення як у Жені а ось чоловікові моєму і дочці би сподобались бо я тільки жовток в пашоті люблю
дякую))) а я обожнюю яйця, як мій батько і молодша сестра)))) щодня б їла на сніданок страви з яєць, а на закуску страви з яєць....а ще у нас є фірмова, святкова гаряча м'ясна страва, називається "Яйця в кожушках"))))
знаю,що яйця дуже корисні,особливо на сніданок. Не знаю,чому я зараз їх не дуже люблю, але в дитинстві від мене їх ховали,бо я їх находила всюди і їла в любому вигляді,навіть залазила в гніздо до курки і з під неї витягувала і пила сирі яйця ховали бо у мене від них був страшний діатез, а ось чому ще сало ховали?до цих пір не знаю
мені на сьогодні потрібно обмежувати їх споживання, але тижні детокса влаштовую влітку))))
зате фігуру зараз маєш. У мене племінник так само їсть варені яйця без хліба — я в тихому шоці. А я ще й на тій кремлівській дієті пересиділа — "киселик" підсушила але на яйця дивитися не можу. А ця закуска і справді дуже незвичайна, святкова.
Цікава начинка та подача
дякую Оксана)))