Сушка: Слива

Автор: richinna 11 Сентября 2016
Сушка: Слива
Сушені сливи для мене найсмачніші з усіх фруктів. Вони виходять вміру м'якими і солодкими з незначною кислинкою

Потрібно:

  • Слива( не перестигла) 2 кг
Сливу помити,просушити та видалити кісточку. 
Розрізати на часточки за бажанням. Я ріжу на 6-8 часточок, можна на чотири,а можна сушити половинками.
В сушарці сушити сливу при 70 град. три години, та 5-8 годин при 60 градусах. 
Зберігати в пакеті з застібкою або скляній банці в сухому прохолодному місці. 






Смачних та корисних,Вам, заготовок на зиму!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 11 Сентября 2016
# 0

Покажи как ты сохраняешь сушеные сливки

richinna 11 Сентября 2016
# 0

Ксюша 11 Сентября 2016
# 0

Дякую

richinna 11 Сентября 2016
# 0

они у меня долго не сохраняются,от меня их надо прятать))) сегодня ведро слив купила,буду еще сушить. Все зависит от степени сушки, так чтоб наверняка,то лучше всего хранить на дверях холодильника в пакетиках таких, у меня в шкафчике хранятся.

gutka 14 Сентября 2016
# 0

Супер, шкода що цього року у мене сушка перестала працювати.....Я от тільки яблук насушила на підвіконні, літо було спекотним)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014