Сушені сливи для мене найсмачніші з усіх фруктів. Вони виходять вміру м'якими і солодкими з незначною кислинкою
Потрібно:
- Слива( не перестигла) 2 кг
Сливу помити,просушити та видалити кісточку.
Розрізати на часточки за бажанням. Я ріжу на 6-8 часточок, можна на чотири,а можна сушити половинками.
В сушарці сушити сливу при 70 град. три години, та 5-8 годин при 60 градусах.
Зберігати в пакеті з застібкою або скляній банці в сухому прохолодному місці.
Смачних та корисних,Вам, заготовок на зиму!
Комментарии
следить за комментариямиПокажи как ты сохраняешь сушеные сливки
Дякую
они у меня долго не сохраняются,от меня их надо прятать))) сегодня ведро слив купила,буду еще сушить. Все зависит от степени сушки, так чтоб наверняка,то лучше всего хранить на дверях холодильника в пакетиках таких, у меня в шкафчике хранятся.
Супер, шкода що цього року у мене сушка перестала працювати.....Я от тільки яблук насушила на підвіконні, літо було спекотним)