Пропоную приготувати дуже смачний суп з пшоном та кльоцками.
Ингредиенты
- гриби 200 г.
- пшоно 1/2 склянки
- цибулина ріпчаста 1 шт.
- морква 1 шт.
- вода 2 л.
- Для кльоцок:
- яйця 2 шт.
- зубчик часнику
- сіль
- трошки олії
- приблизно 7 ч.л. борошна
На вершковому маслі спочатку обсмажити натерту на грубій терці моркву і нарізану кубиками цибулю.
Потім додаємо гриби (якщо печериці то сирі, а лісові гриби треба перед тим відварити). Гриби обсмажити із зажаркою 10 хвилин.
Потім додати гарячу воду, приправи. Засипати промите пшоно. Все варити 15-20 хвилин.
За цей час готуємо кльоцки: збиваємо яйця з щіпоткою солі, олією і борошном, додаємо подрібнений часник. Все добре перемішуємо.
Коли пшоно буде готове, беремо чайною ложкою тісто і опускаємо в суп . Варимо на маленькому вогні 10 хвилин.В кінці додаємо нарізану зелень.
Комментарии
следить за комментариямиНіколи не добавляла часник у кльоцки, дуже цікаво спробувати!
я теж не додаю
Дівчатка спробуйте, виходить смачно
Я такой супчик с удовольствием съела бы
Дуже смачний та ситний