Кабачки в соусі "Бешамель" або/или Овощи в соусе" Бешамель"

Автор: richinna 13 Октября 2013
Кабачки в соусі \

Кабачки з грибами,помідорами та бринзою запечені в соусі "Бешамель". Смачно!

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

Кабачок молодий- 2-3шт.
Гриби -печериці -5-6 шт. 
Помідора 1 шт.
Бринза - 100 г



Кабачки припекти на сковороді-гриль.
Помідору ошпарити та зняти шкірку.
Гриби порізати пластинками (в мене заморожені)
Бринзу натерти на тертушці.

Для соусу "Бешамель":

Молоко -300 мл.
Французські трави 1-1,5 ст.л.
Борошно - 25 г
Масло вершкове -25г
мускатний горіх -1/6 ч.л.
сіль -1/3 ч.л.
чорний перець(по бажанню)
Для борошна та масла використовуйте вагу!!!!!!!!!

Свіже молоко кип'ятити разом з травами 2-3 хвилини, потім остудити разом з травами.
Коли остине до 40-50 градусів- процідити.
Вершкове масло має бути кімнатної температури.
Борошно просіяти та додати до нього масло.
Перетерти для соусу "Бешамель" борошно з вершковим маслом до однорідної маси.

Я роблю це зразу в холодній сковороді Вок(в мене є невеличка) з керамічним покриттям.


Ставимо сковороду на дуже повільний вогонь та постійно помішуючи розтоплюємо масло з мукою до золотавого кольору.
Додаємо молоко і не перестаючи помішувати варимо соус. Додаємо сіль та мускатний горіх.

Варити соус до потрібної Вам консистенції, при потребі додати ще молоко.
Не забувайте,що соус " Бешамель" вариться при постійному помішуванні!!!!!!!!!
В форму викладаємо шарами:
Кабачки
Бринза
Гриби
Соус
Кабачки
Бринза
Помідори
Соус
Кабачки
Бринза


Я використовувала хлібопічку та  форму з неї. Випікала 45 хвилин в режимі "випічка"
Можна також використовувати мультиварку чи духовку.

На вигляд може не дуже, а смак чудовий!

Смачного!

65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
zubec 13 Октября 2013
# 0

Zmeychka 18 Октября 2013
# 0

Отлично и на вид, и, уверена, на вкус! 

richinna 18 Октября 2013
# 0

Спасибо,дорогая! Как мне тебя не хватало 

Zmeychka 22 Октября 2013
# 0

А мне как всех вас не хватало!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014