Хочеться ще, ще і ще!
Краще одразу готувати кожному по сковорідці такої овочево-м'ясної запіканки )))
Потрібно для маринування м'яса:
- М'ясо (свинина) 0,5 кг
- Вино (марсала) 100 мл
- Марокканська суміш спецій 2 ч.л.
- Шафран імеретинський 1 ч.л.
- Соус теріякі 2 ст. л.
- Вустерський соус 2 ст. л.
- Оливкова олія 2 ст. л.
Влити оливкову олію, вино та соуси теріяки і вустерський, залишити маринуватися 20 хвилин.
Також потрібно:
- Цибуля ріпчаста 3-4 шт.
- Брокколі (заморожене 500 г
- Лечо "Глобус" 500 мл
- Сир моцарела 200 г
-
Цибулю порізати (грубо) кільцями на 3-4 частини. Чавунну сковороду змастити олією та викласти на дно цибулю.
Зверху на цибулю щільно викласти мариноване м'ясо.
Між брокколі розмістити
лечо "Глобус" Поставити сковороду в розігріту духовку при максимальні температурі на нижній нагрів на 20 хвилин.
Потім переключити на верхній і нижній нагрів при температурі 200 градю на 20 хвилин.
Через 40 хвилин засипати овочево-м'ясну запіканку сиром та запікати на обох нагрівах при 180 град ще 10-15 хвиин.
Подавати м'ясну запіканку з брокколі і лечо під сиром гарячою прямо у сковороді.
Дуже смачна, соковита та апетитна м'ясо-овочева запіканка під сиром.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКакая красота
! Ты права — каждому по порционной сковородочке
! И брокколи
! Обожаю брокколи
!
Иннуш, а мясо ты не отбиваешь?
Не,не отбиваю! Я режу подмороженое,а оно потом тоньше становится когда размерзнется и состав маринада позволяет не отбивать,мясо тает во рту


а цвет брокколи,как тебе после летней заморозки?
Да-да, я уже сходила в твой рецепт, посмотрела
. Вот думаю, она красивее чем свежая, это сода ей такой цвет придаёт?
. Или просто горячая вода?
Сода,Женечка,сода
и сохраняется цвет при заморозке и даже запекании.
На заметку к лету, и не только для заморозки
.
Это то,что я люблю. Очень красиво и уверена, что вкусно.
Яка смачна запіканка
....у мене нажаль таких соусів немає....
Дякую
ну,замаринувати м'ясо можна і на свій смак,головне щоб добре м'ясо
Прекрасная запеканка Иннуш!
Дуже смачно має вийти!
І брокколі ще не бачила ніде, і лечо вже з'їли...
Забираю до КК та чекаю новий врожай