Дуже
смачна та корисна паста зі свіжого зеленого горошку. Особливо смачно з грінками з білого хліба чи батона.
Для початку відварити горошок в підсоленій воді 5-8 хв., після чого гарячу воду злити, а горошок промити зимною водою, аби не втратив колір.
Влити олію і за допомогою блендера
перетворити масу на пасту: нічого, якщо мигдаль залишиться більшими шматочками
— так навіть смачніше.
Насамкінець додати подрібнену зелень петрушки і
до смаку посолити, поперчити, скропити соком лимону. Гарно все перемішати.
Комментарии
следить за комментариямиКатя, як думаєш, заморожений можна використати в такій страві? Дуже апетитно виглядає
думаю,можна спробувати, але найкраще смакує зі свіжим
Схоже на песто, але наш, український варіант! Теж спробую із замороженим, бо довго чекати на свіжий! Колір такий яскравий!
Дякую, готуйте на здоров'я)))
Катя, я готова питаться твоими фотографиями на завтрак, обед и ужин
Пасту из горошка я еще не пробовала, еще и с миндалем, звучит очень вкусно!
Спасибо Ксюша))