Доступно, смачно та дуже просто.
Ингредиенты
- кетчуп
- сметана
- часник
- діжонська гірчиця
- курка ціла( можуть бути окремі частини)
Беремо в рівній кількості сметану і кетчуп( я брала по 1/2 склянки), додаємо 1-2 ч.л. гірчиці, декілька зубчиків часнику до смаку. Перемішуємо.
Курочку миємо і злегка обсушуємо.
Заливаємо маринадом та маринуємо мінімум 2-3 години.
Запікаємо у формі при 180С до готовності.
Комментарии
следить за комментариямиТак курки захотілося! Як раз прикупила, то зараз поставлю маринуваться.
Дуже їсти захотілося!
Кетча по-славутськи https://www.chef.com.ua/recepty/konservatsiya/domashnij-ketchup-ketcha-po-slavutski-6128.html#.WKHnj2-LSM8
Дуже смачно і гарно, все таке золотисте (це на фото воно якесь темне). Я "присіла" на мариновані у цьому кетчупі крильця — швидко і смачно. Або в сметані з гірчицею. У поєднанні виходить ще ніжніше! Все, іду доїдати, бо нічого не залишиться!
Смачного!