Грибна юшка з "ниточками"

Автор: richinna 23 Января 2017
Грибна юшка з \
Що може бути ароматніше грибної юшки, ніж грибна юшка з сушених лісових грибів?! 
Пісна зупа з сушених лісових грибів - це дуже просто, швидко,смачно і неймовірно ароматно,якщо Ви знаєте деякі секрети в приготуванні :) 
Добре, що стали доступними для дому електросушарки, які влітку за декілька годин висушують лісові гриби і їхнім ароматом можна насолоджуватися в будь-яких стравах всю зиму.

Потрібно на 2-х л каструлю:

  • Гриби сушені лісові(асорті) 20 г
  • Цибуля 1/2 шт.
  • Морква 1/2 шт.
  • Картопля 5 шт.
  • Сушені печериці мелені: 1 ч.л.
  • Олія 1 ст. л.
  • Кріп (парасолька) 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Макаронні вироби "Ниточка" 50 г
Гриби потрібно промити під проточною водою і замочити у 1,5 склянки холодної води на 20-30 хвилин. 
Поставити каструлю на вогонь з водою (1,5л) 

Тим часом почистити картоплю,моркву та цибулю. Моркву порізати брусочками, цибулю сегментами.
В каструлю з окропом кинути картоплю.
На олії підсмажити цибулю з морквою до прозорості цибулі. 
Я олії додаю не більше 1 ст.л. на каструлю в зажарку, грибна юшка не любить зайвого жиру!!!
Через 5 хвилин, як закипить картопля додати до каструлі парасольку кропу. Для лісових темних грибів вона не буде зайвою, а навпаки підсилить смак і аромат грибів. Більше ніяких спецій крім солі не додавайте, а для зупи з білими сушеними грибами взагалі ніяких спецій не потрібно. Т.т. забудьте, за лаврове листя, перець чорний,духмяний і т.д. спеції "заб'ють" аромат грибів. Сіль і максимум- це парасолька кропу. 
Також додати до каструлі гриби (вони вже мають стати повністтю м'якими!), без води в якій вони були замочені, щоб грибна зупа не мала чорний колір юшки.. Додати  зажарку,посолити та варити грибний суп до готовності, хвилин 10 не більше.
Коли грибна юшка буде зварена, потрібно витягти парасольку кропу і викинути.
Макаронні вироби "Ниточка" які варяться 1-2 хвилини поламати на 3-4 частини. 
В каструлю з грибною юшкою додати "ниточку", перемішати і довести до кипіння. А як тільки закипить, одразу вимкнути вогонь. 
"Ниточка" самостійно дійде до готовності,ще до того часу, як Ви подасте зупу. 
Подавати грибну юшку з ароматними і запашними сушеними лісовими грибами-гарячою одразу після вимкнення вогню. 

Живіть ароматно і смачно!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 24 Января 2017
# 0

! Белые грибы это — "бомба"! Я насушила осенью белых, как же они пахнут! Мне тоже очень нравится в юшке грибы крупными кусочками. А папа у меня любит ещё и ложечку сметаны положить. Фото очень красивые, и коряжку из лесу притащила. Но меня, почему-то, особенно завораживают те, где юшка с зажаркой, такая прозрачная и с янтарными скалочками жира!

richinna 24 Января 2017
# 0

на главном глиняная миска забрала жир,ну и вермишелька тоже немного забрала на себя

Ксюша 24 Января 2017
# 0

а я думаю, что это за ниточка , заинтриговала 

richinna 24 Января 2017
# 0

ну хоть заставила тебя почитать рецепт

Oksana_sadova 25 Января 2017
# 0

Грибна юшка — це завжди смачно, такі цікаві "ниточки"

richinna 30 Января 2017
# 0

Дякую,Оксана!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014