Пісні, а головне смачні як гарячі,так і холодні!
Пісні, а головне смачні як гарячі,так і холодні!
Підготуємо рис ТМ "Жменька"
Підготуємо моркву і цибулю
Цибулю з морквою злегка підсмажимо
Тим часом відкриємо консервовану сардину
Варимо рис ТМ "Жменька" до готовності
рис, моркву, цибулю і сардину...
...змішуємо і солимо, додаємо спеції за смаком. Начинка готова.
Начиняємо сумішшю вафельні конуси
На гарячій сковорідці обсмажуємо наші конуси до золотавого кольору
Все. Наші "хвостики" готові.
СМАЧНОГО!
Комментарии
следить за комментариямиЯ все роблю так, як за Вашим рецептом, але підсмажую ці "хвостики" у клярі... яйце з мукою і приправками... вже користуємось цим рецептом багато років, але щось трішки вже підзабула, дякую, що нагадали!!!
Завжди будь-ласка! Я теж їх обсмажую у клярі, але коли потрібна саме пісна страва, то яйця під забороною
Гарна ідея! Обов*язково спробую.
Спасибі.
Спасибо, вкусняшка!
Завжди будь-ласка. Смачного!