Пісний стіл може бути різноманітним, яскравим та запашним! Спробуйте пісні ватрушки з овочевою начинку, і Ви переконаєтесь в цьому!
.
Пісний стіл може бути різноманітним, яскравим та запашним! Спробуйте пісні ватрушки з овочевою начинку, і Ви переконаєтесь в цьому!
.
Для ватрушок потрябна пісна опара. В теплу числу воду (1 склянка) і рослинну олію (пів-склянки) додаєм сіль (дрібку), сухі дріжжі (пакетик)
борошно житне ( 2-3 столові ложки) борошно пшеничне ТМ "Жменька ( скільки візьме)
Тісто ставим і тепле місце. Готуєм начинку: Цибулю, морку на рослинній олії тушкуєм практично до готовності. Додаєм томатну пасту, давлений часник, сіль, перець, чабрець, паприку, коріандр, шафран, карі.
З тіста робим маленькі булочки ( розмір як волоський горіх). Також даєм тісту підійти
В кожній булочці за допомогою стопки робим поглиблення і випікаєм 10 хв. при темпереатурі 160 гр.
У серединку викладаєм начинку. Смачного.
Комментарии
следить за комментариями