Пляцок "Маково-вишневий аромат"

Автор: Oksana_sadova 13 Апреля 2017
Пляцок \
Я брала готову макову начинку, до неї додала 1 яйце. Вишні в мене були заморожені.

Ингредиенты

  • Тісто:
  • жовтки 6 шт.
  • цукор 1.5 склянки
  • маргарин (пачка) 1 шт.
  • борошно пшеничне 600 г.
  • порошок до печива (пачечка) 1 шт.
  • какао 2 ст.ложки
  • Кокосова маса:
  • білки яєчні 6 шт.
  • цукор 8 ст.ложок
  • кокосова стружка 100 г.
  • Макова начинка:
  • мак 2 склянки
  • цукор 0.5 склянки
  • яйця 2 шт.
  • ванільний цукор
  • порошок до печива 1 ч.ложка
  • Консервовані вишні
Готуємо тісто: жовтки, цукор, маргарин розтерти,додати борошно і порошок для печива.Замісити тісто і розділити на три частини.
До однієї частини тіста додати какао і добре перемішати.
Запарити і втерти мак. Додати яйця, цукор, ванільний цукор і порошок для печива. Добре перемішати.
У форму викласти одну частину білого тіста. На тісто викласти макову масу і зверху натерти коричневе тісто. Вишні обваляти у сухарях і викласти на коричневе тісто.
Для кокосової маси білки добре збити, додати цукор, знову збити, додати кокосову стружку і добре перемішати.Викласти її на вишні. Потім натерти біле тісто на терці і викласти зверху на кокосову масу. Випікати 1 годину при температурі 180 градусів.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 14 Апреля 2017
# 0

Улюблена начинка  брата — два в одному: вишні та мак! Небезпечна річ — ці пляцки, дуже важко утриматись від зайвого шматочка! Гарна скатертинка у тебе, весняна, ніжна!

Oksana_sadova 14 Апреля 2017
# 0

Я також дуже люблю таке поєднання А зайвий шматочок — це на свята дуже актуально Це в мене такий кухонний рушничок

Zmeychka 14 Апреля 2017
# 0

А для мене з кокосом і вишнею взагалі ідеальна випічка!

Oksana_sadova 15 Апреля 2017
# 0

Таке також люблю

richinna 15 Апреля 2017
# 0

Все що я люблю! 

Oksana_sadova 15 Апреля 2017
# 0

отже треба приготувати

Ivanna04071987 19 Мая 2020
# 0

Виглядає дуже апетитно!!! Який розмір форми? До готової польської начинки добавляєте тільки 1 яйце і порошок до печива?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014