Легкий салат з виноградом, рукколою, запеченим курячим філе і мікрогріном люцерни.
Потрібно:
- Куряче філе(запечене) 100 г.
- Руккола 20 г.
- Мікрогрін люцерни 20 г.
- Виногоад 5 шт.
- Бальзамічний соус, заправка вінегрет за смаком
Куряче філе намастити вершковим маслом і медом, посолити, поперчити і запекти в духовці 15 хвилин при 180 град., остудити. Блюдо полити бальзамічним соусом, викласти листя рукколи.
На один край рукколи викласти мікрогрін люцерни і тонко нарізане куряче філе. Виноград розрізати навпіл, розкласти на рукколу. Полити заправкою вінегрет з додаванням малинового бальзамічного оцту.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями