... за мотивами роману (тьфу.. рецепту!) "Французський гаманець" від автора-повара Richinna у виконанні Владислава!
Вперше побачивши рецепт від Richinna "Французський гаманець" я одразу ж додала його до свого кулінарного записничка. Така страва не може бути несмачною! Приготувавши "гаманця" (трішки зі змінами у рецепті) уся моя сім'я переконалась, що це дійсно дуже смачно! Дякуємо автору!!!
|
Як я казала, наш "гаманець" готувався за мотивами рецепту від Richinna "Французський гаманець", але трішечки зі змінами (сподіваюсь, авторка не образиться).
Отож, у нас були такі інгрідієнти:
- філе куряче (2 шт.);
- 1 велика цибулина;
- тісто листкове;
- сир "російський";
- шампіньйони;
- зелень (кріп, зелена цибуля);
- соєвий соус;
- приправи.
|
Я попередньо порізала філе, відбила молоточном маленькі відбивні та замаринувала із додаванням соєвого соусу та приправ. Далі на кухні хазяйнував синочок (під моїм пильним наглядом :)
Нарізаємо грибочки скибочками да відправляємо на сковорідку смажитись, опісля додаємо до грибів дрібно порізану ріпчасту цибулю. Коли підсмажаться до легенько золотавого кольору - знімаємо з вогню.
Уважно оглядаємо грибочки :) |
|
Частина начинки готова. Далі міленько січемо зелень, натираємо на тертці з великими отворами сир та перемішуємо ось так:
Коли начинка була готова, Владислав взявзя до найулюбленішого інгрідієнта страви - тіста. Вимішувати, на жаль, небуло що, так як тісто було готове, листкове. Зате можна було розкачати тоненько та зайнятися художньою різкую по тісту, чим Влад із задоволенням і зробив:
|
Не забував періодично посипати мукою дошку, щоб тісто не прилипало! |
Владік вирізав "під тарілочку" круги, аби майбутні "гаманці" мали однакові розміри та аккуратний вигляд. Далі все просто, як у рецепті Richinna. Начинку викладаємо на кружечки, заліплюємо краї виделкою (це Владу ну дуже сподобалось!).
|
Ось такі чудові гаманці-вареники вийшли у Владислава! |
|
Обсмажуємо на сковорідці в олії під кришечкою, на маленькому вогні. Я тільки стали золотаві - викладаємо на паперові серветку, щоб позбавити надлишків олії. |
|
Ось такі "золоті гаманці" приготував Владислав!
Ми дуже вдячні за чудовий рецепт Richinna!
Це надзвичайно смачнюща страва!
|
Комментарии
следить за комментариямиRichinna, у тебя появились конкурсенты Владислав умничка!
Спасибо! А мы не конкуренты! Richinna и многие другие авторы рецептов на этом сайте — наш пример для подражания и кулинарного совершенствования!
Эт точно! Молодцы!Так держать!
яж больше пеку, а не жарю
Очень интересный рецептик, надо попробовать.
Забыла спросить, а тесто дрожжевое или нет?
Бездрожжевое.
А у меня такое:
http://www.chef.com.ua/recepty/konkurs_shchedraya_osen/francuzkij-gamanec-4926.html
Владиславу +5... Молодец! Очень аппетитненько получилось))) Вы выбрали хороший пример для подражания)) Спасибо Вам!
ох,ох,ох! я тебя обожаю)))))))
От меня и Влада огромнеёшее спасибо! Мы будем стараться!
Молодец! Так увлекательно наблюдать за работой вашего повара на кухне)))
Я благодарю Richinna! Это она сподвигла нас на кулинаршые подвиги! Дай Бог, и за рецепты других авторов возмёмся! Просто когда я её рецепт увидела — слюнки не то что потекли...... А когда приготовили с Владиком... Нямка!!!!
Хватит меня благодарить))))))) мне конечно очень приятно, но и Вам спасибо за то, что доверяете моим рецептам и вкусам пользуйтесь на здоровье! грех не гтовить с таким замечательным помощником
Скромница ты наша)) Инночка, ты заслужила.... привыкай.. здесь кое кто вырос на твоих рецептах.. помнишь?))..
память у тебя, я тебе скажу не помню
я все помню... иногда "к сожалению"))