Гарбузово-м'ясні котлети з начинкою із зеленого горошку

Автор: richinna 2 Февраля 2013
Гарбузово-м'ясні котлети з начинкою із зеленого горошку

Смачні та корисні котлети з гарбуза,м'яса,вівсяних пластівців та начинкою з смачного горохового пюре. 
Готуються як в пароварці, так і на сковорідці.

Переводчик  Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

Потрібно:
гарбуз- 200г
фарш свиний- 300г
цибуля-1шт.(+ сіль,цукор,оцет)
вівсяні пластівці- 3-4ст.л.
яйце-1шт.(я забула))))
сіль,перець.

Цибулю мілко порізати, залити на 3хв.окропом, злити воду. Замаринувати в солі,цукрі і оцтові.

  Перебити блендером, додати сіль,перець і вершки.

Хочу зауважити,що горохове пюре виходить дуже смачним з солодкуватим смаком.
По смаку мені нагадало кукурудзяний соус

Начинка:
Зелений горошок(свіжий чи заморожений) -1,5ст.
цибуля -1шт.
олія,вершки(сметана) по 1 ст.л.

Горошок варити в окропі 5-10 хвилин.
Цибулю порізати і обсмажити на олії.
Додати горошок до цибулі і протушити 3 хвилини.

Вівсяні пластівці промити в холодній воді. Змішати з фаршем та маринованою цибулею.
 Гарбуз натерти на тертушці з маленькими вічками і додати до фаршу

  Сформувати котлети всередині з начинкою.
 Я половину готувала в пароварці а половину смажила на пательні. Смачно в обох варіантах.


Дуже смачні,ніжні і корисні котлети з начинкою чи смажені, чи на пару!

Смачного!

90

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 2 Февраля 2013
# 0

Ещё один вариант на заметку! 

richinna 2 Февраля 2013
# 0

На здоровье 
У меня радость, меня починили!!! я опять могу добавлять рецепты!!!

Ксюша 2 Февраля 2013
# 0

вот и ура ! добро пожаловать вновь и всегда

richinna 2 Февраля 2013
# 0

еще бы кто одобрил

forum 3 Февраля 2013
# 0

Вот так накрутила!)) Нафантазировала на твердую +5) Спасибо..

С каштановым пюре не пробовала эксперементировать? 

richinna 3 Февраля 2013
# 0

я даже незнаю с какой стороны к этим каштанам подойти и не так просто их купить... за два года работы в суперм-те я их видела один раз... правда давно это было...сейчас может и попроще... имбирь раньше тоже редкость был)))))))

richinna 3 Февраля 2013
# 0

Спасибо! Еслиб ты знал как это еще вкусно

Marsella 3 Февраля 2013
# 0

ААААААААААААААААААААААААА! Хочу такие же!!!! +5! Иннушик, спасибо!

richinna 3 Февраля 2013
# 0

И тебе спасибо! я тебе в форуме драников нажарила  правда, в "что готовим сегодня"

Marsella 3 Февраля 2013
# 0

О! /ушла смотреть/

julinka 3 Февраля 2013
# 0

тоже иногда про яйца забываю

richinna 3 Февраля 2013
# 0

значит,я не одна

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014