1. Яйця відварити протягом 10 хв, охолодити, очистити та нарізати крупними шматками.
2. Редиску очистити від зелені, вимити, декілька штук відкласти для прикрашання, решту нарізати напівкружальцями.
3. Зелену цибулю і салат вимити, обсушити. Цибулю нарізати шматочками довжиною 1–2 см. Салат нарізати великими шматками та викласти на дно тарілки.
4. З’єднати редиску, цибулю та зелений горошок, перемішати. Викласти все гіркою на подрібнений салат. Зверху розкласти яйця.
5. Для заправки часник очистити, подрібнити, розтерти з цукром та сіллю. Додати оцет, олію і воду, добре перемішати. Полити заправкою салат.
6. Прикрасити салат петрушкою, редискою та кукурудзою.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСмакота. Особливо заправка. Буду використовувати її для інших салатів.
Дуже смачно. Раніше коштувала цей салат в офісі на банкеті, а тепер приготувала сама. Всій сімї надзвичайно сподобався.
Дякую Вам!
Яйца все-таки не очень диетический продукт, вот авокадо да
мне подруга целую подборку рецептов с ним прислала
http://gcook.ru/salaty/salaty-s-avokado.html
теперь каждые три дня экспериментирую с новым салатом, ношу с собой на работу, еще и коллег подкармливаю
кстати, чтобы авокадо быстрее поспел, лучше его рядом с бананами класть, у них какая-то особая связь