Ароматні млинці до розсолу, борща чи й самі по собі
ПРОДУКИ:
ДЛЯ ТІСТА:
1 склянка молока, 2 яйця, 5 ст.л. борошна, 3 ст.л. олії, 2 ст.л порізаної зелені (кріп, петрушка), 5 ст.л. порізаної зеленої цибулі, щіпка меленого перцю, 1 ч.л. солі, дрібка цукру і соди.
ДЛЯ НАЧИНКИ:
5 ст.л. масла, 3 зубки часнику.

|
Усі продукти крім зеленої цибулі ретельно збити. |

|
На низ пательні викладати рівномірно 1 ст.л. зеленої цибулі. Зверху- тоненько тісто. Випікати на незмащеній пательні |

|
Масло просмажити 30-40 секунд з порізаним на пластинки часником. Часник вийняти |

|
Утвореним маслом змазувати половинки млинців, складати рулетиком і скручувати спіралькою. Скріпити шпажкою. |

|
Смачного! |
Комментарии
следить за комментариямиСимпатишно!
очень аппетитные блинчики!!!
Спасибки
Дякую!
Я правильно понимаю, это блинчик с припеком? Я просто про такие читала, но еще нигде не видела.
Оля, напевно це один з їхніх різновидів